Template:PD-old-X-1923/mk

From OpenMedia
Jump to: navigation, search
PD-icon.svg Ова дело е во јавна сопственост во САД поради тоа што е издадено пред 1 јануари 1923 г.

Авторот починал во {{{1}}} г., така што ова дело е во јавна сопственост и во земјите и подрачјата каде авторските права важат додека е жив авторот плус {{{2}}} години или пократко.


Čeština | Dansk | English | Français | Italiano | 日本語 | Македонски | മലയാളം | Română | Slovenščina | Svenska | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-old-X-1923}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-old-X-1923}} instead!