Template:BASA-cooperation/mk

From OpenMedia
Jump to: navigation, search
DAA-logo.jpg Оваа податотека е преземена од бугарската Државна агенција „Архиви“ како дел од проектот за соработка. Сликите од агенцијата „Архиви“ се во јавна сопственост.</br>Би ве замолиле да го наведувате го изворот кога ги користите сликите.

български | English | македонски | Nederlands | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{BASA-cooperation}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{BASA-cooperation}} instead!