Template:AGPL/mk

From OpenMedia
Jump to: navigation, search
GNU head Ова дело е слободна програмска опрема. Можете да го редистрибуирате и/или менувате под условите на лиценцата ГНУ-овата општа јавна лиценца Аферо во издание на Фондацијата за слободна програмска опрема - верзија 3 на Лиценцата, или било која понова верзија. Ова дело се дистрибуира со надеж дека ќе биде корисно, но без било каква гаранција, дури ни подразбраната гаранција за пазарна вредност или погодност за одредена цел. За повеќе информации, погледајте ГНУ-овата општа јавна лиценца Аферо, верзија 3.

English | français | italiano | македонски | polski | português | português do Brasil | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{AGPL}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{AGPL}} instead!