Template:ADRM/mk

From OpenMedia
Jump to: navigation, search
Free Creations
Ова дело е под лиценцата Against DRM 1.0.
Примерок од лиценцата ќе најдете на страницата Free Creations
Ризницата не допушта оваа лиценца да стои сама, бидејќи го ограничува начинот на распространување на делото. Затоа не може да се користи како самостојна лиценца. Доколку не се користи заедно со допуштена лиценца, податотеката ќе биде избришана.
Доколкуне се согласувате со наметнатото ограничување на лиценцава, слободно можете да го занемарите.
</span>

English | Français | Македонски | Português | Português do Brasil | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{ADRM}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{ADRM}} instead!