Template:Cc/mk

From OpenMedia
Jump to: navigation, search


Оваа податотека е објавена под следнава Creative Commons лиценца:
{{{1}}}/deed.mk
Проверете дали горенаведената лиценца ги исполнува Правилата за лиценцирање на Ризницата. Најважно е да биде дозволено создавање на изведени дела и комерцијална употреба.
Ако ова не е дозволено, тогаш податотеката мора да има и соодветна лиценца.

English | Français | Bahasa Indonesia | Македонски | Polski | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Cc}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Cc}} instead!