Template:Airviewonline.com-license/mk

From OpenMedia
Jump to: navigation, search
Queenscliffvic-airview-0508-2601-63.jpg Оваа современа воздушна фотографија е подигната на Ризницата како дел од проектот за соработка со AirviewOnline.com - фототека на групата Airview Aerial Photography од Сиднеј, Австралија.
You may purchase a higher resolution version of this image via the online catalogue.

English | français | македонски | português | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Airviewonline.com-license}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Airviewonline.com-license}} instead!