Template:AbuGhraibPic/mk

From OpenMedia
Jump to: navigation, search
Оваа слика е во јавна сопственост бидејќи не може да подлежи на авторски права. Ова важи за целиот свет. Сликите направени од страна на вработени во Војската на САД на должност не подлежат на авторски права, освен ако фотографот успешно докажал дека фотографиите не биле направени за време на неговите/нејзините официјални должности. Фотографите на фотографиите од злоупотребувањето на затворениците во Абу Гурајб го одрекле тоа под заклетва.
Български | Deutsch | English | Español | Suomi | Français | Italiano | 日本語 | Македонски | മലയാളം | Português | Português do Brasil | Русский | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{AbuGhraibPic}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{AbuGhraibPic}} instead!