Template:AAA-cooperation/mk

From OpenMedia
Jump to: navigation, search
Smithsonian Institution - Archives of American Art logo.svg Оваа податотека е преземена од Архивите на американската уметност како дел од проектот за соработка со Ризницата.

کوردیی ناوەندی | English | Français | Italiano | Македонски | Nederlands | Português | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{AAA-cooperation}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{AAA-cooperation}} instead!